Stadshotel Ootmarsum
Stadshotel Ootmarsum
image

Stadshotel Ootmarsum

Ongedwongen gastvrijheid van het Twentse land!
 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis parkeren
Gratis Fiets en Wandel routes
ootmarsum1
Beste Prijsgarantie
 — 

Stadshotel Ootmarsum

Comfortabel uit…

Begin 2016 is Stadshotel Ootmarsum verbouwd. De eerste en de tweede verdieping zijn verbreed, terwijl de kamers die zich hier bevinden allemaal zijn vernieuwd. De verdiepingen zijn uiteraard bereikbaar met een lift. Op de verdiepingen en in de kamers is alles gelijkvloers, zodat ook mensen in een rolstoel zich in ons hotel gemakkelijk kunnen bewegen. De kamers hebben een knus zithoekje en zijn voorzien van comfortabele bedden. De bijbehorende badkamer is functioneel ingericht en uitgerust met modern sanitair. Op uw kamer beschikt u verder over een televisie en een wekkerradio.

De ‘algemene’ vertrekken bevinden zich op de begane grond. Hier ontbijt u ’s ochtends in de ontbijtzaal en wordt ’s avonds in het restaurant het diner geserveerd. U kunt er gezellig aanschuiven in de huiskamer, of in de serre genieten van een kopje thee of een drankje. En ’s zomers op het terras, nét even uit de drukte van de stad.

De grote zaal is voor feesten, partijen en groepsactiviteiten. Als onderdeel van het groepsprogramma worden hier muziek- en bingoavonden gehouden. Hier staat ook ons Decap-orgel.

 

…en toch een beetje thuis

De huiskamer is de plek waar onze gasten graag binnenstappen. Hier brandt tijdens de donkere herfst- en de koude wintermaanden de open haard. Het is een plek om andere gasten te ontmoeten, wat te lezen of een spelletje te doen. Waar het gezellig is en waar u met de gastvrouw nog even een paar dingen doorneemt voor de volgende dag. Waar de gemoedelijkheid van het Twentse land u tegemoet komt en u zich onmiddellijk thuis zult voelen.

Faciliteiten

Lounge met open haard, tv-hoek, Decap orgel, eetzaal, serre, gratis wifi, zonnebank, vrijwel alle kamers gelijkvloers, lift, royaal buitenterras, fietsenstalling.

Bekijk onze kamers