Stadshotel Ootmarsum
Stadshotel Ootmarsum
image

Stadshotel Ootmarsum

Ongedwongen gastvrijheid van het Twentse land!
 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis parkeren
Gratis Fiets en Wandel routes
openhaard-4.3
leestafel-4-3
paasvuur-2021
eetzaal
eetzaal
Beste Prijsgarantie
 — 

Stadshotel Ootmarsum

Aan de rand van het centrum van Ootmarsum staat Stadshotel Ootmarsum. Maar, hoe gek het misschien ook klinkt, Stadshotel Ootmarsum heeft geen stadse allures. Integendeel. In Stadshotel Ootmarsum maakt u kennis met de sfeer en de ongedwongen gastvrijheid van het Twentse land.

Voor groepen…en voor individuele reizigers

Stadshotel Ootmarsum is een uitstekende locatie voor groepsreizen. Voor groepen hebben we arrangementen met een volledig dag- en avondprogramma. Dit programma wordt in overleg met u samengesteld. De arrangementen zijn op basis van vol pension.
Maar natuurlijk ontvangen we in ons hotel ook individuele reizigers voor een vakantie of voor een weekend uit, want Ootmarsum en het Twentse land hebben u veel te bieden.

in het oudste stadje van Twente in een prachtige omgeving

Om te beginnen het historische stadscentrum van Ootmarsum, met z’n oude gebouwen, boetiekjes en galerieën. Heerlijk om een middagje rond te lopen: sfeer proeven, shoppen, kunst kijken en tussen dat alles door even een terrasje pakken. En natuurlijk het omliggende Twentse landschap met z’n glooiende essen, groene heuvels en kronkelende beekdalen. Een must voor natuurliefhebbers. En bent u een sportieve wandelaar of fietser? Dan vindt u rond Ootmarsum zeker de uitdaging die u zoekt.

Ronald en Tineke verwelkomen u graag als hun gast

Ze zitten al van jongs af in het vak en runnen Stadshotel Ootmarsum al 12 jaar. Vanaf 1 januari 2016 zijn ze nu ook de nieuwe eigenaren: Ronald en Tineke Bults. En als je iets doet, vinden ze, moet je het goed doen. Daarom hebben ze het hotel compleet vernieuwd, om het u als gast nog beter naar de zin te kunnen maken. Gastvrijheid staat bij hen voorop. Ronald geeft die gastvrijheid vorm als kok en Tineke als gastvrouw. Ze verwelkomen u graag in hun hotel.

Bekijk onze kamers

eetzaal
eetzaal